.
News Image

Annie Geeraerts heeft fantastisch nieuws

Hier heeft zij wekenlang naar uitgekeken.


Goed nieuws voor de fans van ‘Familie’: dinsdag mag Annie Geeraerts weer naar de set van ‘Familie’. Niet voor een lezing, maar effectief om te draaien.



De eerstvolgende dagen en weken zie je de bomma en Albert in ‘Familie’ opduiken, maar dat zijn opnames die al van voor de lockdown dateren. Het is al ruim vijf maanden geleden dat Annie en Ray nog op de set stonden. Zij zullen nog héél even in de soap te zien zijn, maar dan komt er een periode dat zij niet meer in beeld zullen komen. “Mijn eerste nieuwe scènes zijn op 25, 26 en 27 augustus gepland. Het virus is minder actief. De scenaristen schreven de nieuwe scripts zo dat àls we toch niet naar de studio kunnen, het schrappen van die scènes geen impact heeft op andere verhalen. Ik kijk er naar uit om weer te acteren”, vertelt Annie in Gazet Van Antwerpen.



Het feit dat de makers van ‘Familie’ aan Annie heeft gevraagd om drie dagen op rij naar Lint af te zakken, heeft mogelijk te maken met een inhaalbeweging. De makers weten maar al te goed dat de kijkers ernaar snakken om de bomma en Albert terug te zien.


Bio van Annie Geeraerts