.
News Image

Antwerpse DJ Licious op mainstage Tomorrowland

En dat is niet voor het eerst.


In 2017 mocht hij al eens invallen op de mainstage van Tomorrowland maar dit jaar maakt hij ook zijn officiële debuut op het belangrijkste podium van het festival. DJ Licious draait al jaren mee aan de top van zowel de Belgische als internationale dj-scene dus een officiële booking op de mainstage van Tomorrowland in Boom was maar een kwestie van tijd.


Ik ben letterlijk in Aartselaar op 2 km van Tomorrowland opgegroeid en was als bezoeker aanwezig op de allereerste editie. Het voelt alsof de cirkel rond is nu ik op de mainstage van datzelfde festival mag aantreden aldus DJ Licious


Eerder dit jaar speelde Wim Clukers, de echte naam van DJ Licious, al 4 keer op de eerste wintereditie van het festival in de Franse Alpen. Ook deze zomer zal hij meer dan éénmaal op een Tomorrowland podium te zien zijn. Naast zijn optreden op de mainstage, nodigt DJ Licious tijdens het tweede festivalweekend ook heel wat bevriende dj's uit op zijn eigen Shomi stage. Alsof dat nog niet genoeg is, speelt hij nog een derde keer op de Hexagon stage van de Nederlandse superster Don Diablo.
Ook naast het podium heeft DJ Licious de laatste maanden niet stilgezeten. Hij verzorgt wekelijks een radioshow op Studio Brussel waarin hij de beste House platen van het moment speelt. Eerder deze week kondigde DJ Licious zelf zijn nieuwe single 'Naked' aan, die volgende week uitkomt op het prestigieuze Britse platenlabel Polydor, de thuisbasis van Jax Jones, Billie Eilish, James Blake, Imagine Dragons en nog heel wat andere supersterren.

Bio van Dj Licious

Meer Over:

Dj Licious