.
Regi Academy
woensdag 6 december 2023

Arno Louwette: “Toen hadden we hem nog achter ons”

Nu doen ze het alleen

Iets meer dan een jaar geleden werden Arno Louwette en Melanie Amollo uitgeroepen tot winnaars van het tweede seizoen van ‘Regi Academy’. Ze mochten samen met Regi een single uitbrengen en stonden met hem op de vele podia in Vlaanderen en natuurlijk ook in het Sportpaleis.

De twee hebben een erg goede band gekregen met Regi en maken nu echt deel uit van ‘De Regi Family’. Maar toch was het een jaar vol ups-and-downs.

“Eerst hadden we het druk met onze debuutsingle, maar erna vielen we in een zwart gat. Opeens was onze agenda leeg, en ik panikeerde: 'Is het nu al gedaan?' Maar Regi stelde ons gerust dat er meer zou volgen”, klinkt het bij het duo in Dag Allemaal.

Regi kreeg gelijk en de twee gingen samen met de hele ploeg een drukke zomer tegemoet. En zelf lanceerden ze ook hun allereerste eigen single.

“Het gaat over de twijfels die je in het begin van een relatie voelt.' Aan 'Als ik mezelf verlies' had Regi nog meegeschreven. Met hem achter ons haalden we twee miljoen streams. Deze keer hebben we die houvast niet, dat maakt het enger.”

Bio van Arno Louwette en Melanie Amollo