.
Arnold Willems
zondag 19 december 2021

Arnold Willems niet meer op tv: “Maar ik zeg niet meteen nee tegen een nieuwe rol”

Hij wordt volgend jaar 90

Het is al eventjes geleden dat we nog iets gehoord hebben van acteur Arnold Willems. Heel wat jaren geleden was hij vooral erg bekend als Georges in 'Wittekerke' en zijn legendarische rol als Max in de jeugdreeks ‘De Kat’. Arnold wordt volgend jaar 90 en bereikt daarmee een mijlpaal in zijn leven.

“Ik zou liegen als ik zeg dat ik nog steeds even fit en actief ben als toen ik net op pensioen ging. Ook blijf ik niet gespaard van kwaaltjes, maar ik laat ze mijn leven niet bepalen”, vertelt de acteur aan Primo.

Het is ondertussen al van 2010 geleden dat hij nog te zien was op televisie. Dat was in de fictiereeks ‘Oud België’, geschreven door Peter Van Den Begin en Stany Crets. Nadien stond hij nog enkele jaren in het theater en deed hij nog een kleine rol in ‘Coppers’ op VTM. Maar dat wil niet zeggen dat Arnold niet meer openstaat voor een nieuwe aanbieding. “Als het iets is dat nog past bij mijn fysieke mogelijkheden, waarom niet? Teksten onthouden is sowieso geen probleem. Fysiek kan ik me niet jonger voordoen dan ik ben. Maar ik heb nog steeds het geheugen van een dertiger hoor.”

Bio van Arnold Willems

Meer Over:

Arnold Willems