.
Lize Feryn
zondag 27 februari 2022

Aster Nzeyimana en Lize Feryn: “Zonder haar had ik dit nooit gedaan”

Weinigen waren op de hoogte

Tijdens de vijfde aflevering van ‘The Masked Singer’ was het exit voor de robots. Lize Feryn en Aster Nzeyimana werden ontmaskerd als vrolijke duo en moeten dus de wedstrijd verlaten. Hoewel het koppel toch even heeft getwijfeld om mee te doen, hebben ze geen spijt van hun avontuur.

“Zonder Lize had ik dit nooit gedaan. Maar ik kijk er nu met veel plezier op terug. Professionele zangers zijn wij niet, maar het is ook geen zangwedstrijd. Als sportanker moet je voortdurend gefocust zijn, zorgen dat je alle info meegeeft, je vooral niet verspreken. Nu kon ik me gewoon amuseren”, klinkt het bij Aster in Gazet van Antwerpen.

Aster heeft veel geluk gehad dat hij mocht nemen, aangezien hij werkt bij VRT. “Die ging meteen akkoord, en dat was erg fijn. En ook Lizes manager was op de hoogte. Voor de rest niemand. Best gek. De opnames vonden vorige zomer plaats. Je staat op die set, de volgende dag breekt aan en geen mens die erover piept. Alsof we één avond per week in een andere realiteit vertoefden.”

Download onze app voor Android of iOS