.
Aster Nzeyimana
donderdag 18 januari 2024

Aster Nzeyimana: “Ik heb toen nee gezegd”

Hij wilde het nog niet

Met Aster Nzeyimana heeft VTM opnieuw een groot talent binnengehaald. Het was geen makkelijke keuze voor Aster of hij de VRT zou verlaten of niet, maar tot nu toe heeft hij nog geen spijt gehad van zijn keuze.

“Het was intens. VRT of VTM, dat is geen lichte beslissing. Het is wel verlopen zoals ik had durven te hopen. Voetbal ken ik, en The voice ligt in het verlengde van wat ik al gedaan heb, zoals The greatest dancer . Het kon niet misgaan, maar dat durfden we niet uit te spreken. We dachten dat ergens wel een addertje zou zitten, maar dat is er nog niet uitgekomen”, klinkt het in Gazet van Antwerpen.

Davy Parmentier kwam enkele jaren geleden al eens aankloppen bij Aster om te praten over een overstap. Maar toen zag Aster dat nog niet zitten.

“Toen heb ik nee gezegd, omdat mijn verhaal bij Sporza nog niet af was. Al bij die eerste keer had ik ze verteld hoe ik mijn carrière zie. Twee jaar later vroegen ze of we nog eens konden babbelen. Ik merkte dat ze echt wisten wat ik wilde. Dat ze een plan hadden. Dat ze me dingen kunnen bieden die ik bij VRT niet kon doen. Ik heb erover nagedacht, tot ik het voelde. Dan heb ik niet langer getalmd, en ja gezegd.”

Bio van Aster Nzeyimana en Davy Parmentier