.
Aster Nzeyimana, Lize Feryn
vrijdag 26 januari 2024

Aster Nzeyimana: “We praten er nu constant over”

Het is een beetje hun baby

Wie binnenkort wil pronken in een kledingstuk ontworpen door Aster Nzeyimana en Lize Feryn, die kan vanaf 3 februari terecht in Antwerpen in de Schuttershofstraat 39 voor hun exclusieve pop-upstore.

Aster en Lize hebben sinds kort een eigen modelabel Melange en in hun pop-upstore verkopen ze exclusief hun kledij. Wie zo’n stuk wil, moet wel eventjes wat dieper in zijn geldbuidel tasten, want heel goedkoop zijn ze niet.

“We weten dat er BV’s zijn met goedkopere kledinglijnen en daar is niets mis mee. Maar we wilden niet in zee gaan met JBC of ZEB of E5 Mode, we wilden zélf over alles kunnen beslissen, dat geeft enorm veel voldoening. En de prijzen? We zitten in het middensegment”, zegt Aster in Dag Allemaal.

Het koppel heeft alles zelf gedaan en de twee hebben dus heel nauw met elkaar moeten samenwerken. En dat is niet voor ieder koppel even gemakkelijk.

“Maar samen een huishouden bestieren is toch ook als een bedrijfje runnen, niet? We hebben nog geen kinderen, maar we zien dit een beetje als een gezin met een kind: Melange is onze baby waar we nu constant over praten. We kunnen heel goed samen beslissingen nemen, we zitten meestal op dezelfde golflengte. Daarom leef ik ook zo graag samen met Lize.”

Bio van Aster Nzeyimana en Lize Feryn