.
Astrid Coppens
dinsdag 10 september 2024

Astrid Coppens: “Daar ligt mijn prioriteit niet”

Die ligt ergens anders

Dat het goed gaat met de kledingcollectie van Astrid Coppens, dat is het minste wat gezegd kan worden. Astrid Back Label wordt vaak gekocht en gedragen en is de belangrijkste bron van inkomsten voor de realityster.

Voor haar nieuwste kledingcollectie trok ze naar Italië voor de fotoshoot ervan. Astrid staat telkens zelf model voor de kledij en dat doet ze met veel plezier en veel overgave. Dat het dit keer in Italië kon maakte het extra bijzonder.

“Op mijn achttiende ben ik uit België vertrokken en naar Milaan gekomen om er als model te werken. Ik heb er bijna drie jaar gewoond. Ik heb van daaruit veel gereisd om modeshoots te doen. Mocht ik Los Angeles niet ontdekt hebben, zou ik in Italië gebleven zijn. Ik vind de taal prachtig - ik heb het goed gesproken, maar dat is inmiddels enorm verwaterd”, zegt ze in Billie.

Die kledingcollectie is niet zomaar een leuke bijverdienste. Die collectie is ontzettend belangrijk voor Coppens.

“Het is mijn plezantste en belangrijkste job. Mijn corebusiness is de mode, dan volgt de rest. Natuurlijk vind ik mijn tv-werk ook leuk, maar dat is niet mijn prioriteit. Mode zit echt in mijn bloed.”

Bio van Astrid Coppens

Meer Over:

Astrid Coppens