.
Astrid Coppens
woensdag 18 januari 2023

Astrid Coppens geniet van het moederschap: “Dat is wel zwaar”

Ze wordt binnenkort 40

Astrid Coppens, haar man Bram en dochtertje Billie-Ray genieten nog steeds van het prille moederschap. Eind oktober kwam Joey-Lee ter wereld, zij maakte het gezinnetje compleet.

“Ze is gezond, groeit goed, lacht veel… ik mag echt niet klagen. De slapeloze nachten zijn wel zwaar, maar dat weet je als je een baby in huis hebt. Billie-Ray is ook superlief voor haar zusje. Het is zo schattig om die twee samen te zien”, zegt Astrid in Story.

Op 25 januari wordt Astrid Coppens 40 jaar. Heel wat vrouwen zouden er moeite mee hebben, maar zij niet. Zij geeft een groot feest waarbij al haar vrienden en familie zijn uitgenodigd. En ook haar broer Laurens zal er bij zijn.

“Het wordt ook een beetje zijn veertigste verjaardagsfeest, want door corona hebben we dat in 2020 niet kunnen vieren. Ik heb ook een dj geboekt die mijn lievelingsmuziek kan draaien: retro house, zoals in de Zillion. Ik heb zin om nog eens goed uit de bol te gaan. Het feestje zal tot in de vroege uurtjes duren.”

Astrid zit nog altijd goed in haar vel en voelt zich nog lang geen veertig. Ze is ook op één van de gelukkigste punten in haar leven en prijst zich gelukkig met een man als Bram aan haar zijde. “Het fijne aan ouder worden is ook dat ik steviger in mijn schoenen sta, meer mensenkennis heb, beter mijn prioriteiten kan stellen. Ik voel me gewoon een rijker mens.”

Bio van Astrid Coppens

Meer Over:

Astrid Coppens