.
Astrid Coppens
zaterdag 8 oktober 2022

Astrid Coppens: “Het is zoveel zwaarder dan eerst”

Maar ze geniet wel volop

Astrid Coppens is 36 weken zwanger en verwacht dus heel binnenkort haar tweede kindje. Ze heeft al één dochtertje en zij krijgt er binnenkort dus een speelkameraadje bij.

“Maar het is nu wel veel zwaarden dan mijn eerste zwangerschap. Ik heb nu veel sneller die buik gekregen en het is ook een veel zwaarder kind, waardoor ik last heb van mijn onderrug. Ik kan niet lang rechtstaan en wandelen en ik slaap ook slecht omdat die buik echt in de weg zit”, zucht Astrid in Story.

Elke zwangerschap is natuurlijk een mooi wonder en het blijft fantastisch om mee te maken. Al moet Astrid toegeven dat ze nu minder verwondering voelt dan tijdens haar allereerste zwangerschap.

“Je bent het sneller gewoon omdat je het al eens een keertje hebt meegemaakt. En er loopt nog een ander kindje in huis rond dat je alle aandacht moet geven. Ik kan nooit rusten, enkel als Billie-Ray naar school is. Ze beseft al heel goed dat ze grote zus wordt. Ze wrijft regelmatig over mijn buik en ze komt met speelgoed voor haar zusje.”

Billie-Ray heeft al de leeftijd bereikt waarop ze naar school kan gaan en als we mama Astrid mogen geloven dan doet ze het goed. “Ze komt altijd goedgezind thuis, maar ook wel moe. Het is goed dat ze naar school kan. Ze moet gestimuleerd worden.”

Bio van Astrid Coppens

Meer Over:

Astrid Coppens