.
Astrid Coppens
dinsdag 18 oktober 2022

Astrid Coppens: “Ik ga hem gewoon achterna”

En ook hij blijft waar hij nu woont

Toen Astrid Coppens nog samen was met haar ondertussen ex-man John woonde het koppel samen in Amerika. Toen ze uit elkaar gingen, verhuisde Astrid naar Vlaanderen en leerde ze daar haar man Bram kennen.

Maar ondanks haar verleden in LA sluit Astrid het niet uit dat ze nooit meer terugkeer naar daar. “Als Bram daar een langlopend project heeft, reis ik samen met de kinderen mee. Mijn man en ik zullen nooit langer dan drie weken van mekaar gescheiden zijn. Ik ben nog altijd Amerikaans en onze kindjes zijn dat ook”, vertelt ze aan Story.

Doordat Astrid nu in Vlaanderen woont en haar broer Laurens in LA moeten de twee elkaar wel vaak missen. Laurens is ook niet van plan om terug naar België te verhuizen.

“Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik hier even gelukkig ben. Maar we zijn met twee, Roos haar werk is in L.A. en dat is locatiegebonden. Ik kan niet zeggen: ‘Kom schat, we zijn weg’”

Roos heeft in elk geval een mooie en leuke job in LA en Laurens is erg trots op haar. “Ze is content creator op het vlak van fashion, beauty en lifestyle. Eigenlijk een influencer, maar ik gebruik dat woord niet graag. “

Bio van Astrid Coppens

Meer Over:

Astrid Coppens