.
Astrid Coppens in De Verraders
vrijdag 8 maart 2024

Astrid Coppens: “Ik zou hen dat zeker niet aanraden”

Het is heel hard werken

De dochtertjes van Astrid Coppens zijn alles voor haar. Ze zijn het belangrijkste in haar leven en ze zou alles doen voor hen. Maar een leven in de showbizz, dat wenst ze hen toch liever niet toe.

“Dat is echt een keiharde wereld hoor. Ik zou ze zeker ook geen modellencarrière aanraden. Al die kritiek op je lichaam, je moet echt heel sterk in je schoenen staan. En die oneerbare voorstellen… ik heb daar veel meisjes ongelukkig zien worden. Neen, ik hoop dat Billie-Ray en ­Joey-Lee gaan studeren en een normale job zullen kiezen. Ze hebben de dubbele nationaliteit en kunnen dus ook heel gemakkelijk in de Verenigde Staten aan de slag. Mijn kinderen ­later in de showbizz? Toch maar liever niet”, klinkt het in Gazet van Antwerpen.

Er is wel vaker verontwaardiging als oudere vrouwen niet meer aan de slag kunnen in de media omwille van hun leeftijd. Maar daar ligt Astrid niet meteen wakker van.”

“Als het publiek me niet meer graag ziet, dan ga ik niet krampachtig proberen mezelf opnieuw uit te vinden uit mediageilheid. Ik heb nog zoveel plannen en ideeën om te ondernemen. Binnenkort gaan we een kamer bijbouwen aan ons huis in 's Gravenwezel. Het wordt een soort van showroom waar ik met leuke filmpjes stijltips ga geven met stukken uit mijn kast. Astrid Black Label combineren met vintage designerstukken, I love it.”

Bio van Astrid Coppens

Meer Over:

Astrid Coppens