.
Astrid Coppens
zaterdag 28 januari 2023

Astrid Coppens: “Ik zou het niet mogen van mijn man”

Hij vindt dat niet mooi

Vraag aan eender welke vrouw hoe hard zij er naar uitkijkt om 40 te worden en er zullen er maar weinig enthousiast zijn. Astrid Coppens daarentegen heeft er weinig moeite mee. Zij vindt 40 worden een geschenk.

“Buiten dat ik af en toe wat last heb van stijfheid mag ik absoluut niet klagen. Met dank aan de goede genen die ik heb meegekregen van mijn ouders. Ook ben ik blij dat ik nog geen grijs haar heb, want pas dan zal ik mezelf oud voelen. En die paar rimpeltjes neem ik er met plezier bij”, lacht Astrid in Story.

Voorlopig dus nog geen plastische chirurgie of botox voor Astrid Coppens. Zij vindt dat ouder worden heel wat charmes heeft.

“Ik zou het ook niet mogen van mijn man. Hij vindt dat niet mooi. Mocht ik nu echt ongelukkig zijn over iets, dan zou hij me niet tegenhouden. Maar als je ermee begint, is het einde zoek. Ik heb schrik om er dan uit te zien als een konijn.”

Astrid mag nog altijd gezien worden en het is dan ook terecht dat ze zelf model blijft staan voor de shoot van haar nieuwe collectie bij ZEB. “Volgende maand trek ik naar Marrakesh, met Joey-Lee, want ik geef nog altijd borstvoeding. Met Billie-Ray heb ik dat ook gedaan en dat ging altijd prima.”

Download onze app voor Android of iOS