.
Astrid Coppens
zaterdag 21 januari 2023

Astrid Coppens: “Waarvoor heeft hij mij nodig”

Ze was meteen enthousiast

Astrid Coppens heeft er al een woelig leven opzitten. Ze woonde jarenlang in Amerika samen met ‘den John’, tot die relatie op de klippen liep. Ze verhuisde terug naar Vlaanderen en ontmoette daar Bram, met wie ze nu 2 kinderen heeft.

Zo’n levensverhaal vond James Cooke al mooi om een hele musical rond te maken. Hij zette Astrid dan ook in de bloemetjes met ‘Astrid, de musical’. En dat had Coppens niet zien aankomen.

“Toen ik een gemiste oproep zag van James Cooke, dacht ik bij mezelf; waarvoor heeft die mij nodig? Meteen belde ik hem terug en toen kreeg ik die vraag. Ik voelde mij enorm vereerd, want aan zo’n musical wordt lang gewerkt door zoveel mensen. En dat allemaal voor mij. Ik gaf hem mijn zegen en dat heb ik me absoluut niet beklaagd”, zegt Astrid in Story.

De musical was meteen één van de mooiste tv-momenten uit haar carrière en ze denkt nog vaak terug aan de scène van haar eerste ontmoeting met Bram die in de musical werd nagespeeld.

“De vonk is overgeslagen in de privéclub West-Hollywood Rooftop Soho House. Ook Natalia en mijn broer Laurens waren er bij. Die twee speelden ook zichzelf in deze scène. Vooral de Lau had ik daar totaal niet verwacht.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Astrid Coppens en James Cooke