.
News Image

Astrid Philips nieuwe stem bij Nostalgie

Vanaf januari hoor je Astrid Philip op Nostalgie.


In januari maakt Astrid Philips de overstap van Q-Music naar Nostalgie.



Astrid studeerde radio aan het Rits in Brussel. Via één van haar docenten begon ze te presenteren bij FM Brussel. Daarna werd ze een vaste stem in het weekend van Studio Brussel. Vanaf 2009 kon je Astrid zowat dagelijks horen bij Q-music.



Muziek en radio zijn altijd al een rode draad geweest in mijn leven. Ik heb ongelooflijk veel goesting om die liefde voor tijdloze classics samen te beleven met de luisteraars van Nostalgie, aldus Astrid.



We verwelkomen Astrid met plezier bij Nostalgie,” verklaart programmamanager Johan Notenbaert. “Ze is een vakvrouw en ik ben blij dat ze bij ons twee van haar grote liefdes zal kunnen combineren : muziek en presenteren. Het zijn passies die ik ook terug vind bij onze andere presentatoren.



Vanaf maandag 18 januari vervangt Astrid Sofie Verschueren tijdens haar zwangerschapsverlof. In 'De Hits van Vandaag' serveert Astrid de beste classics aan de hand van de TOP 30's die in het verleden op de dag van uitzending te horen waren. 'De Hits van Vandaag' met Astrid Philips, vanaf maandag 18 januari elke werkdag van 8.30u tot 10.00u.


Bio van Astrid Philips

Meer Over:

Q-Music Astrid Philips