.
K3 en Axana Ceulemans
zondag 11 juli 2021

Axana Ceulemans in alle stilte met K3 gestopt

Zij doet eindelijk haar verhaal.

Niet alleen Klaasje Meijer en Miguel Wiels stoppen met K3, Axana Ceulemans is er al een hele tijd geleden mee gestopt. In alle stilte zelfs. Haar afscheid begon bijna twee jaar geleden al, toen stelden wij vast dat K3 een extra choreograaf had. Waarom? Axana was jaren de vaste choreografe van K3. Zij heeft als het ware elk danspasje bij gelijk welke clip en show bedacht.

Al in het najaar van 2019 hadden wij door dat er iets niet klopte. Axana wou er toen niet op ingaan, daar had zij toen een goede reden voor. Uiteraard toonden wij begrip voor haar situatie. Ondertussen voelt Axana zich klaar om haar verhaal te doen. “Het was op, helemaal op”, vertelde Axana in een gesprek met de Showbizz-Site. “Door de jaren heen heb ik werkelijk elk mogelijk danspasje dat bij K3 past, de meiden aangeleerd. Op een bepaald ogenblik was het op. Mijn hoofd was leeg, de inspiratie was op”, gaat Axana verder.
Zonder twijfel iets wat menig choreograaf herkent. Bovendien werd de familie van Axana en Larissa Ceulemans zwaar getroffen. “Mijn mama overleed, op maandag was de begrafenis en op woensdag stond ik met K3 weer in de repetitiezaal bij Studio 100 danspasjes uit te leggen en in te oefenen. Dat klopte niet echt. Men zegt wel eens ‘the show must go on’, maar eigenlijk moest ik op dat ogenblik rouwen.”

Axana wou K3 echter niet meteen in de steek laten, zij introduceerde een nieuwe choreograaf en stoomde hem helemaal klaar om haar job over te nemen. “Ik heb al die jaren met héél veel plezier voor K3 gewerkt, ongelooflijk welke avonturen wij samen beleefd hebben. Pas op, ik heb die meisjes serieus doen zweten hoor”, lacht de choreografe.

Axana verdween bij K3, maar uit het oog betekent niet uit het hart. “Ik krijg nog altijd berichtjes van de meisjes. Toen Klaasje besloot om haar afscheid aan te kondigen, heeft ze mij gebeld. Ze stond erop om mij het nieuws persoonlijk te vertellen, dat betekent dat ik toch iets voor de meisjes betekend heeft.”

Voor wie eraan zou twijfelen, het gaat uitstekend met Axana. Denk nu maar niet dat zij thuis zit weg te kwijnen, integendeel zelfs. Axana is niet voor niets uit de Kempen en is met allerlei zaken bezig. We gaan (in de nabije toekomst) zeker nog van haar horen, want stilzitten, daar is Axana Ceulemans niet voor in de wieg gelegd.

Bio van Axana Ceulemans en K3

Meer Over:

Axana Ceulemans K3