.
Axana Ceulemans
zaterdag 27 april 2024

Axana Ceulemans is oma geworden

Eindelijk mag iedereen het weten!

Afgelopen week stond Axana Ceulemans op de set bij de opnames van de nieuwe clip van de K3-zomersingle 'Zomer van liefde'. Het was een blij weerzien met de choreografe die voor één keer nog eens de choreografie bij de K3-clip bedankt.

Axana liep er stralend rond, niet omdat ze even terug was, vooral omdat zij dinsdag oma geworden is. Axana vroeg aan de pers om dit pas zaterdag te publiceren zodat de ouders van zodra zij thuis waren het zelf op hun sociale media konden delen en wie zijn wij om niet op die vraag in te gaan? Maar bij deze mag iedereen het weten. "Het is een meisje geworden", straalt Axana die meteen ook verklapt dat haar kleinkind van haar ouders de naam 'Myla' kreeg. "Ik kan niet wachten om met haar naar de eerste K3-show te gaan kijken, zou dat al vanaf haar anderhalf jaar kunnen?" vraagt Axana zich hardop af.

Voor K3 ben je nooit te jong en we kunnen ons inbeelden dat Hanne, Marthe en Julia de kleine Mila dolgraag willen ontmoeten. Bij deze proficiat aan de ouders én de grootouders natuurlijk.

Bio van Axana Ceulemans en K3

Meer Over:

Axana Ceulemans K3