.
Axana Ceulemans
woensdag 9 maart 2022

Axana Ceulemans met bus vol oorlogsvluchtelingen naar België

Zij voegt de daad bij het woord.

Wanneer jij dit leest, is Axana Ceulemans – ex Def Dames Dope en vroegere choreograaf van K3 – met 33 Oekraïense oorlogsvluchtelingen onderweg naar Geel.

Axana Ceulemans toont haar goede hart nog maar eens. De zangeres heeft er enkele drukke dagen op zitten, maar je hoort haar niet klagen. Axana heeft nog een thuis, dat kan je helaas niet zeggen van de 33 vluchtelingen die met hun weinige bezittingen Oekraïne zijn uitgevlucht en met een bus onderweg zijn naar Geel. Daar worden zij wellicht woensdagmiddag verwacht. Onder hen heel wat vrouwen en kinderen.
“Ze waren eerst bang, nu zijn ze al ontzettend dankbaar”, merkt Axana op. Dat net zij samen met mensen van Ronde Tafel 62 richting Polen en Oekraïne trok om er slachtoffers van de oorlog op te vangen is geen toeval, Axana heeft namelijk roots die in Oekraïne liggen.


Straks krijgen 33 vluchtelingen een nieuw onderdak en hopelijk een nieuw thuis. Axana is blij dat zij op haar manier een steentje kon bijdragen aan de redding van deze 33 vluchtelingen. Wie het initiatief van Ronde Tafel 62 Geel wil steunen, kan een gift doen op BE 5623 0023 7136 88 met de mededeling UA Support.

Bio van Axana Ceulemans

Meer Over:

Axana Ceulemans

Bio van Def Dames Dope en K3

Meer Over:

Def Dames Dope K3