.
Axana Ceulemans
zondag 17 oktober 2021

Axana Ceulemans onthult nieuw project: “ik schrijf een erotische thriller”

Van K3 naar erotiek!

Een jaar geleden maakt Axana Ceulemans bekend dat ze ophield als choreografe bij K3. Meer dan 20 jaar lang verzon ze de leukste danspasjes voor het meidentrio en werkte ze heel nauw samen met de meisjes.

Maar nu Axana een punt heeft gezegd achter die job is het tijd voor heel wat andere plannen. Zo kunnen artiesten nog steeds haar hulp inroepen voor tijdelijke projecten en werkt Ceulemans ook aan haar eerste boek. En dat wordt iets heel bijzonder.

“Ik ben nu eindelijk het boek aan het schrijven waar ik al lang van droomde. Een erotische thriller. Een beetje uit mijn comfortzone, want ik probeerde bij K3 altijd perfect en lief te zijn en nu schrijf ik dus over seks. Mijn alter ego komt naar boven”, lacht Axana wanneer ze vertelt over toekomstplannen in Story. Axana hoopt van het boek tegen volgend jaar op de markt te brengen.

Maar Ceulemans heeft nog heel wat andere plannen. Zo is ze begonnen met tekenen en schilderen en staat ze volgend jaar op 4 juni nog eens op het podium met Def Dames Dope. Stilzitten zit er dus niet meteen in!

Bio van Axana Ceulemans en K3

Meer Over:

Axana Ceulemans K3