.
Barbara Dex
donderdag 25 april 2024

Barbara Dex: “Het moest allemaal niet té snel”

Ze gingen even uit elkaar

Niks zo belangrijk als een goeie en stevige thuisbasis. Vraag dat maar aan Barbara Dex. Voor haar is een thuisbasis heel veel waard.

“De vrouw van vandaag wil er stáán, hè. Ik wil echt voor mijn job gaan, maar daarnaast moet het thuis allemaal draaien en lukken. Ik ben dertig jaar samen met mijn man. Ook hij werkt hard. We beseffen allebei dat we elk vrij moment moeten pákken, om samen iets leuks te doen. We kennen elkaar van in onze tienertijd. We gingen toen vaak samen op stap en van het een kwam het ander”, blikt Dex terug in Het Laatste Nieuws.

Wat velen misschien niet weten is dat Barbara en haar man even uit elkaar zijn gegaan. Dat was in het jaar dat ze naar het Songfestival trok.

“Ik voelde me nog wat jong. Het moest allemaal niet te snel, zo’n vaste relatie, toch? Maar daarna zijn onze wegen dus weer gekruist. En vrij snel was het van huisje-boompje-beestje. Een groot contrast met de huidige generatie, vind ik: mijn zonen blijven zo lang mogelijk thuis wonen. Die vinden dat gezellig."

Bio van Barbara Dex

Meer Over:

Barbara Dex