.
Barbara Dex
dinsdag 9 mei 2023

Barbara Dex: “Ze staan als een blok achter mij” 

Maar ze komen niet vaak kijken 

Het is bijna niet te geloven dat Barbara Dex al een carrière van 30 jaar achter de rug heeft. Dat is net zolang als haar relatie met haar man Patrik, met wie ze twee zonen heeft.

“Ze zijn al groot, hé. Kobe is 19 en Wout 22. Het zijn twee schatten en twee grote mama-fans. Ze willen altijd weten wat ik aan het doen ben, waar ik ga optreden. Ze tonen interesse en geloven in mij. Ik vind het echt heel fijn dat m’n zonen zo achter mij staan. Ze zijn heel verschillend, maar ik heb met hen alletwee een supergoeie band”, klinkt het enthousiast in Dag Allemaal.

Naar de optredens van hun mama gaan ze niet vaak gaan kijken, maar elke nieuwe show hebben ze toch wel een keertje gezien.

Het gezinsleven en haar carrière combineert Barbara met haar kledingwinkel in Mol. Al kende ze niet zo’n goede start door de komst van corona.

“Maar toen zijn we online beginnen te verkopen en dat liep goed. Ik sta zoveel mogelijk zelf in de winkel. Ik probeer er m’n persoonlijkheid in te steken en geef graaf advies aan de klanten.”

Bio van Barbara Dex

Meer Over:

Barbara Dex