.
Barbara Sarafian
zaterdag 22 oktober 2022

Barbara Sarafian: “ Dat was wel erg confronterend om zien”

Ze speelt mee in ‘Zillion’

‘Zillion’ is de nieuwste Vlaamse film die we kunnen bewonderen in de bioscoop. Één van de hoofdrollen is weggelegd voor Barbara Sarafian, die nu ook op televisie te zien is als jurylid bij ‘De Slimste Mens Ter Wereld’.

Barbara speelt een behoorlijk heftig personage. Zo is ze een alleenstaande moeder die haar zoon in het gareel probeert te houden. Zelf vecht ze nog eens tegen haar vierde kanker. Bijzonder confronterend voor Sarafian zelf.

“Het was enorm confronterend om mezelf te zien op het grote scherm. Maar dat wist ik op voorhand. Ik moest iemand spelen die heel wat heeft meegemaakt. Je moet de effecten daarvan kunnen aflezen op mijn gezicht. Men hoeft me zoiets geen twee keer te vragen”, zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Maar ondanks de pittige rol die ze in de film moet spelen, schittert Barbara ook elke dag meer en maar als vrouw. En daar raakt ze wat onzeker over.

“Vooral omdat mijn lichaam verandert. Ik ben over de vijftig. Wat vroeger heel snel wegtrok, verdwijnt nu soms niet meer. Ik slaap slechter. Ik word om twee uur wakker, dan weer om vier uur. Om halfvijf sta ik op, nieuwsgierig naar de dag.”

Bio van Barbara Sarafian

Meer Over:

Barbara Sarafian