.
Jo Hens in Familie
maandag 15 januari 2024

Barst de bom binnenkort in ‘Familie’? 

Dat zou kunnen 

Na de spannende midseasonfinale van ‘Familie’ konden de makers van ‘Familie’ de fans verzekeren dat er ook de komende maanden nog heel wat staat te gebeuren in ‘Familie’. Zo zullen heel wat nieuwe personages hun intrede maken, maar duikt ook een oude bekende terug op.

Heel wat fans kijken dan vooral uit naar de terugkomst van Jasmijn Van Hoof. Na een afwezigheid van twee jaar duikt haar personage Stephanie Coppens opnieuw op in de reeks.

En we mogen ook niet vergeten dat Sam (Tinne Ceuppens) binnenkort moet bevallen van haar kindje met Niko. Komt haar baby aan bod in de reeks, of is Sam voorgoed verleden tijd, vraagt Tv Familie zich af.

Maar ‘Familie’ zou ‘Familie’ niet zijn mocht het allemaal leuk zijn en er verder niks gebeuren. Dus staat er ook nog wat drama gepland. Vooral tussen Mieke, Hanne en Véronique lijkt de bom te gaan barsten.

De drie dames wonen sinds een tijdje onder hetzelfde dak en dat leek lange tijd goed te gaan. Maar de drie dames hebben ook elk hun geheimen, die ongetwijfeld niet in goede aarde zullen vallen bij de andere twee. Of zou Mieke akkoord gaan met de relatie tussen Niko en Hanne?