.
Bart Appeltans
zaterdag 23 december 2023

Bart Appeltans: “Daar doe je mij wel een plezier mee”

We weten wat gekocht

Ieder jaar, elke kerst, is het zoeken naar het meest geschikte cadeau voor een dierbare. Een zoektocht die niet altijd even vlot verloopt. Sommige gezinnen hebben een verlanglijstje, anderen laten zich dan weer graag verrassen.

“Ik ben eerlijk gezegd niet erg materialistisch ingesteld. Er zijn maar weinig specifieke dingen die ik écht graag wil hebben. Maar ik hou wel enorm van lekkere geurtjes in huis. Met een huisparfum kan je me dus altijd een plezier doen. Ook een geurkaars of badolie vind ik erg leuk om te krijgen. En de cadeautjes die ik zelf aan mijn familie geef, zijn toch eerder uitstapjes”, zegt Bart in Tv Familie.

Van die uitstapjes wordt in de familie van Bart heel erg genoten, dus Bart weet goed waar hij zijn familie een plezier mee kan doen.

“Uiteindelijk heeft iedereen al de nodige spullen in huis, hé. Een dagje uitwaaien aan zee of in de Ardennen, of een avond op restaurant is zoveel fijner. Aan zulke belevingen hecht ik veel waarde. En ik voel ook altijd dat anderen dat appreciëren.'”

Bio van Bart Appeltans

Meer Over:

Bart Appeltans