.
Bart Hollanders
maandag 4 september 2023

Bart Hollanders nodigt vier exen uit op trouwfeest

Drama!

Een romantische fictiereeks, waarin de romantiek ver te zoeken is wanneer Gilles zonder het goed en wel te beseffen zijn vier exen uitnodigt op zijn trouwfeest. Dat is Exen, vanaf maandag 4 september te zien bij Streamz en vanaf 26 september op dinsdag om 21u40 bij VTM. De hoofdrollen van de herkenbare romcom-reeks zijn weggelegd voor Bart Hollanders, Serine Ayari, Charlotte Timmers, Ella-June Henrard, Janne Desmet en Eva Binon.

Een ex: de vervelende angel binnen elke relatie. Sinds de onhandige bon-vivant Gilles Trio (Bart Hollanders) zijn vriendin Yasmine (Serine Ayari) heeft leren kennen, is hij heel wat rustiger geworden. Hij heeft vaarwel gezegd aan zijn losbandige leventje en gaat binnen enkele maanden trouwen. Yasmine is 'the one'. Maar de aanloop naar het trouwfeest loopt niet helemaal zoals verwacht wanneer Gilles in de supermarkt zijn ex Inge (Eva Binon) tegen het lijf loopt. De twee waren zeven jaar samen en uit onwennigheid nodigt Gilles haar op slag uit voor zijn trouwfeest… ook al had hij met Yasmine afgesproken dat hun exen een no go waren op de gastenlijst. Gilles onhandigheidje zet een molen in gang waardoor de liefde tussen hem en z’n verloofd danig op de proef wordt gesteld. Komt het nog wel goed tussen de twee?

Exen is een reeks van productiehuis Wilder Content waarin romantiek, drama en comedy hand in hand gaan. Pieter Van Hees (Undercover, Chaussée d’Amour) nam de regie voor zijn rekening. Scenarist en showrunner is Bert Van Dael, die eerder ook werkte aan o.a. Clan, De Twaalf en Beau Séjour.

Bio van Bart Hollanders

Meer Over:

Bart Hollanders Exen