.
Bart Peeters
donderdag 11 april 2024

Bart Peeters: “Dat is een heel duidelijke basis”

Dat heeft hij nodig

Als we je vertellen dat Bart Peeters eigenlijk een heel introvert iemand is, dan zou je dat nauwelijks geloven. Toch is het zo. Dat heeft hij zelfs medisch laten vaststellen.

“Zodra er een duidelijke code is - 'Nu ben jij de presentator en heb jij het woord' - gaat het goed. Bij de muziek is het nog veel duidelijker: ik ben een muzikant, ik schrijf en componeer zelf de nummers die ik breng, en ik heb ook de show mee bedacht. Dat is een heel duidelijke basis. Als ik in die zone zit, ben ik niet introvert: dan voer ik uit wat ik zelf heb gekozen”, legt Bart uit in Primo.

Al zijn er wel mensen die het verschil merken tussen de Bart die op het podium zich volledig smijt en de introverte versie van zichzelf.

“Zodra er een duidelijke code is - 'Nu ben jij de presentator en heb jij het woord' - gaat het goed. Bij de muziek is het nog veel duidelijker: ik ben een muzikant, ik schrijf en componeer zelf de nummers die ik breng, en ik heb ook de show mee bedacht. Dat is een heel duidelijke basis. Als ik in die zone zit, ben ik niet introvert: dan voer ik uit wat ik zelf heb gekozen.”

Bio van Bart Peeters

Meer Over:

Bart Peeters