.
Bart Peeters
woensdag 16 maart 2022

Bart Peeters en zijn vrouw Anneke kijken er naar uit: “We hebben goede hoop”

Ze wachten geduldig af

2022 belooft een druk jaar te worden voor Bart Peeters. Eindelijk kan hij terug gaan optreden in de Lotto Arena. Elf extra concerten, waar hij twee jaar op heeft moeten wachten. “Ik kan het optreden niet missen, maar muziek is niet mijn grootste geluk”, klinkt het bij Bart.

Voor Bart is het heel simpel wat geluk is. “Geluk is iets wat je pas beseft als je het lang niet hebt gehad. Op het podium staan met de Ideale Mannen is het liefste wat ik doe. Toen ik hoorde dat Bart Peeters Deluxe in de Lotto Arena weer kon doorgaan was ik echt een gelukkige mens. Ik heb optreden heel erg gemist. Toch is muziek niet mijn grootste geluk. Je moet gelukkig zijn op het moment”, zegt hij in Story.

Bart is gelukkig met het leven dat hij nu leidt, al is er nog één iets dat lijkt te ontbreken. “Het enige geluk dat we nog niet hebben, zijn kleinkinderen. Anneke en ik kijken er enorm naar uit om grootouders te worden. Onlangs kwam Nora Gharib met haar dochter op bezoek. Wauw! Anneke en ik hebben goede hoop. We zullen met plezier tijd maken voor onze kleinkinderen en goede babysitters zijn.”

Bio van Bart Peeters

Meer Over:

Bart Peeters