.
Bart Peeters
woensdag 1 februari 2023

Bart Peeters: “Hij is een beetje gek”

Hij schittert in zijn eigen musical

Wie binnenkort naar ‘James, de musical: Live On Stage’ gaat kijken ziet ook Bart Peeters aan het werk op het podium van de Lotto Arena. James Cooke heeft Bart zover gekregen om ook mee te spelen.

“Ik speel een 18-jarige versie van mezelf, in de discotheek waar ik mijn vrouw Anneke heb leren kennen. En ook de zesjarige Bart die met zijn fiets naar de maan vliegt. Ja, die James is een beetje gek. Maar ik heb ja gezegd, dus er is geen weg terug”, lacht Bart in Dag Allemaal.

Bart krijgt alvast veel steun van zijn vrouw en kinderen die zullen komen kijken. Maar ook zijn broer en zus zullen van de partij zijn.

“Winnie, mijn jongste dochter, heeft zelfs speciaal haar huwelijksreis naar Mexico zo gepland dat ze zeker in de zaal kan zitten om te zien hoe gek haar papa is.”

Het huwelijk van zijn dochter was één van de mooiste dagen uit het leven van Bart. “Het gekste wat er gebeurd is, is dat Anneke, onze andere dochter Nona, onze zoon Pablo en ik een gelegenheidsorkestje vormden. Een uur lang hebben we alleen maar Vlaamse schlagers gespeeld. De sfeer kon niet beter zijn.”

Bio van Bart Peeters

Meer Over:

Bart Peeters