.
Bart Peeters
zondag 3 maart 2024

Bart Peeters: “Ik zou mijn vrouw een rustig bestaan toewensen”

Samen met hem

In ‘De Droomfabriek’ maken Gloria Monserez en Bart Peeters de dromen van tientallen Vlamingen waar. Maar zelf hebben de twee presentatoren ook een droom.

Zo wil Bart Peeters graag kunnen vliegen zonder hulp van motoren of vleugels. Iets waar hij elke nacht van droomt en wat hem zalig lijkt.

“Mijn stiekeme droom is om iets 'gewoons' te doen met de Amerikaanse singer-songwriter Billie Eilish. Denk maar aan paardrijden of zwemmen. Zij is een van mijn grote idolen. We zijn ook even oud, dus we zouden vriendinnen kunnen zijn”, lacht Gloria in Story.

Bij ‘De Droomfabriek’ worden niet alleen dromen opgestuurd die passen bij de briefschrijver zelf, maar ook voor geliefden, voor vrienden of familie. En ook dan weten Bart en Gloria voor wie ze iets zouden wensen. Zo zou Gloria wensen voor haar zus Alice dat ze nooit nog toetsen wiskunde moet afleggen.

“Ik zou mijn vrouw een rustig bestaan met mij toewensen. Ik leef nog dankzij Anneke, nu moet ik haar leven eens redden. We maken nu meer tijd voor mekaar, maar bijvoorbeeld ook om te gaan wandelen met onze hond Pebble”, zegt Bart.