.
Bart Van Avermaet in Thuis
zaterdag 23 juli 2022

Bart Van Avermaet heeft zekerheid nodig; “Ik heb dat nodig om gelukkig te zijn”

Hij maakte van zijn hobby zijn beroep

Wie als acteur of actrice aan de slag gaat, weet dat hij of zij niet meteen moet rekenen op een vaste job en dat het vaak van de ene dag op de andere kan gedaan zijn. Of we kunnen in een pandemie terecht komen waardoor vanalles wordt stilgelegd.

Ook 'Thuis'-acteur Bart Van Avermaet heeft graag wat structuur en standvastigheid in zijn leven en die lijkt hij wel te vinden bij 'Thuis'.

“Ik werk vast voor 'Thuis', maar wel in die mate dat ik nog ruimte heb om ook in het theater actief te blijven. Ik heb tot voor kort ook een eigen theatergezelschap gehad, maar dat hebben we om financiële redenen ontbonden”, zegt hij in Primo.

Theater en televisie, dat is wat Bart gelukkig maakt en wat hij ook echt nodig heeft in zijn leven. Maar 'Thuis' zal altijd voorrang krijgen wanneer er keuzes moeten gemaakt worden.

“Ik heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. En als je kan doen wat je graag doet, ben je een rijke mens. Ik besef dat deze luxe niet iedereen gegeven is. Het enige wat nog op mijn bucketlijst staat is een film opnemen.”

Van Avermaet hoopt oprecht dat die droom ooit in vervulling kan gaan, want hij heeft er alle vertrouwen in dat hij dat goed zou doen. “Ik wil niet stoefen, maar ik denk dat ik dat echt goed zou doen zo acteren op het witte doek.”

Bio van Bart Van Avermaet

Meer Over:

Bart Van Avermaet