.
Bart Van Avermaet
donderdag 16 juni 2022

Bart Van Avermaet kan niet op vakantie: “Dat trok me over de streep”

Hij moet werken

Terwijl voor velen onder ons de vakantiemaanden eraan komen worden de zomermaanden voor acteur Bart Van Avermaet vooral maanden waarin er gewerkt moet worden. Hij staat deze zomer op de planken in het Fakkeltheater met de situatiekomedie ‘Oost west, thuis best’.

“Met deze komedie kan ik eindelijk nog eens een ander stukje van mezelf laten zien. Theater is naast tv mijn tweede grote liefde. Ik wist al wel dat ik een geestige kant heb. Niet onbelangrijk, want bij een komedie is timing ontzettend belangrijk. In het verleden hadden de makers al een paar keer gepolst, maar toen kwam het agendagewijs niet uit, dit jaar wel”, vertelt Bart in Primo.

Doordat Bart vooral op de scène zal staan deze zomer heeft hij een streep moeten trekken door zijn vakantieplannen. Maar hij heeft het er graag voor over.

“Wat me vooral over de streep trok, is dat ‘Oost west, thuis best’ is geschreven door Jeroen Maes, de zoon van Oswald Maes. Hij is niet alleen een fantastische acteur, maar schrijft ook goeie theaterstukken.”

Op de scène mag hij samenwerken met 'Thuis'-acteur Lynn Van den Broeck en dat bevalt Van Avermaet bijzonder goed. Maar ook met Carry Goossens was het een blij weerzien. “We hebben nog samen op het conservatorium gezeten. Het is fantastisch om nu samen met hem op de planken te staan. Idem voor Lynn.”

Bio van Bart Van Avermaet

Meer Over:

Bart Van Avermaet