.
Marleen Merckx in Thuis
dinsdag 8 maart 2016

Bartel Van Riet en Marleen Merckx op VTM

Kan Bartel Van Riet weerstaan aan de gekste grimassen van Marleen Merckx?

In Beste Kijkers op woensdag 9 maart 2016 worden Marleen Merckx en Bartel Van Riet ingeschakeld om Tine Embrechts en Sven De Ridder door de leukste fragmenten van de voorbije televisieweek te loodsen. In navolging van een Japanse gameshow worden Marleen en Bartel voor een uitdaging geplaatst: om ter langst hun lach inhouden. Marleen tovert zonder veel moeite de gekste grimassen op haar gezicht. Maar kan ze daarmee Bartel uit zijn concentratie brengen?

Tine Embrechts geeft openlijk toe dat ze met weinig tegenzin aan de zijde van Bartel zit. Genoeg redenen voor Tine’s wederhelft Guga Baúl om tijdens het finalespel langs te komen om een oogje in het zeil te houden. Dat Guga als geen ander Jan Becaus, Sergio Herman of Bruno Wyndaele kan nadoen, wisten we natuurlijk al langer. Maar kan hij ook een geloofwaardige imitatie van Bartel neerzetten terwijl de echte Bartel toekijkt?

DE GROOTSTE VLAAMSE TAKE THAT-FAN NA 20 JAAR TERUG OP TELEVISIE
20 jaar geleden zocht en vond Telefacts de grootste Vlaamse fan van de razend populaire boysband Take That. Die eer kwam de West-Vlaamse Angelique Nolf toe. Ze was toen bijna 17 jaar en had haar volledige slaapkamer, inclusief die van haar grootouders, volgeplakt met posters van de vijf jongemannen. Deze week zit Angelique, samen met drie dubbelgangers, in Beste Kijkers. Kunnen de panelleden de echte Angelique herkennen? En is ze nog altijd zo zot van Gary, Jason, Mark, Howard en Robbie?

Beste Kijkers, woensdag 9 maart om 21.20 op VTM.