.
Danira Boukhriss Terkessidis
donderdag 1 december 2022

Beauty or brains, Danira heeft het allebei

Danira Boukhriss is gekroond tot ‘De Allerslimste Mens Ter Wereld’.

Niemand uit haar eigen omgeving had daar eigenlijk aan getwijfeld. Goede vrienden zoals bijvoorbeeld Kat Kerkhofs twijfelden geen seconde aan de kennis van Danira. “Ik heb haar altijd een intelligente vrouw gevonden”, verklaart ze aan Dag Allemaal.

“Ze zal wel veel bijgeleerd hebben met haar talkshow ‘Vandaag’ maar haar grootste troef is volgens Kat dat ze amper stress heeft.

Ook Billie Leyers kent Danira heel goed. Vroeger kwamen ze elkaar als kind tegen op talkshows waar hun beide ouders aan het werk waren en daar speelden ze destijds samen. “Jaren later zijn we elkaar dan opnieuw tegengekomen op de MIA’s”, vertelt Billie aan Dag Allemaal.

Danira wordt als voorbeeld gezien voor veel meisjes omdat zij, als vrouw met een kleurtje, zo ver geraakt is in dit zeer gekend spel.

Ook Nora Gharib is voor Danira geen onbekende. Ze hebben een sterke band maar toch was Nora nog verrast over het resultaat dat Danira kon bereiken. “We hadden een goede klik en spreken geregeld af, vertelt Nora aan Dag Allemaal.