.
Xander De Rycke
dinsdag 15 oktober 2024 05:32

Beginnersfout kost Xander De Rycke de kop in De Slimste Mens Ter Wereld

Hoe is het mogelijk!

Xander, Xander, Xander toch, dat moeten veel mensen maandagavond gedacht hebben toen ze Xander De Rycke een cruciale fout zagen maken. Hij paste en had zich net zo goed kunnen laten zakken in de wetenschap dat hij op 27 seconden tijd toch wel twee correcte antwoorden had kunnen vinden om Daan Alferink in 'De Slimste mens Ter Wereld' naar huis te spelen. Die Nederlandse stylist kon moeiteloos losse keukentoestellen opnoemen en maakte een einde aan de lijdensweg van De Rycke.

Die was meermaals kop van jut in aflevering 1 van seizoen 22 van 'De Slimste Mens Ter Wereld'. Winnaar van de avond Tess Elst had toen al meermaals kunnen lachen van met fratsen van James Cooke. Die bleek het huis van De Rycke onveilig te hebben gemaakt en zelfs he bed gedeeld te hebben met de vrouw van de komiek. Je zou voor minder van je melk zijn.

Het moet gezegd, aflevering 1 van 'De Slimste Mens Ter Wereld' was meteen een schot in de roos. De lachsalvo's passeerden moeiteloos de revue en zo hoort het ook in één van de leukste tv-programma's van het jaar. We hebben nog 39 afleveringen dit seizoen, vanavond nemen Tess Els en Daan Alferink het op tegen Patrick Van Looy. Ja, de broer van.... benieuwd of Erik Van Looy de vragen al op voorhand met zijn broer gedeeld heeft.

De Slimste Mens Ter Wereld, vanavond om 21.15 uur op Play4.