.
Belinda Voorspoels in Familie - aflevering 7005
woensdag 17 mei 2023

Belinda Voorspoels: “Er is nog zoveel te vertellen” 

Ze draait nog wel eventjes mee 

Toen Belinda Voorspoels voor het eerst in ‘Familie’ verscheen, kwam er heel wat commentaar. Niet alleen had ze volgens de fans enkele vaste waarden uit het programma gejaagd, heel wat mensen waren het er niet mee eens dat er meer kleur in ‘Familie’ kwam.

“Maar ik heb toch het gevoel dat de kijkers van ‘Familie’ Samira wel omarmd hebben. Het is een warm en lief personage. Mocht ik nu de bitch zijn, dan krijg je weer een ander verhaal. Maar dat zou me niet tegenhouden”, lacht Belinda in Story.

Het verhaal van Samira lijkt in ‘Familie’ nog niet uitverteld te zijn en het ziet er naar uit dat Belinda nog wel eventjes kan meedraaien in de populaire soap.

“Dat is toch de bedoeling, want er valt nog veel te vertellen. Al hoop ik wel dat Samira wat meer rust krijgt en haar goedlachse zelf mag zijn. Ze heeft nu al veel meegemaakt.”

Maar Belinda koestert naast acteren nog een grote andere droom en dat is een eigen talkshow. “En scenario’s schrijven. Ook heb ik nog een andere droom op lange termijn. Ik heb een enorm hart voor dieren en ik kook en bak graag. ik droom van een grote woning in de natuur, waar ik gezonde lekkernijen klaarmaak, met een del als tehuis voor honden en andere dieren. De deur zal openstaan voor iedereen met een goed hart.”