.
Belinda Voorspoels in aflevering 7220 van Familie
zaterdag 16 september 2023

Belinda Voorspoels: “Misschien komt er nog een ommekeer”

Voor haar is het geen taboe

Als ze aan het werk is als actrice bij ‘Familie’ dan begeeft Belinda Voorspoels zich in de gezellige drukte die ze vindt op de set van de soap. Maar wanneer ze kan, gaat ze op zoek naar rust en die vindt ze in haar chalet, gelegen in de bossen.

In die chalet heeft ze geen televisie en ze mist het ook niet. Ze geniet heel erg van de mooie natuur die er wel is. Haar collega’s bij ‘Familie’ snappen haar zeer goed

“Velen onder hen hebben ook zo’n ‘vluchtplek’. En ze weten dat ik een beetje een hippie ben. Ik ben eigenlijk veel te laat geboren, in een verkeerde tijd. In de jaren zestig zou ik perfect tot mijn recht zijn gekomen.”

Als Voorspoels zich in haar chalet bevindt en in de omliggende natuur dan houdt ze ervan om zonder kleren rond te lopen. Iets wat voor veel mensen nog altijd een taboe is.

“NaAkt is marginaal geworden. Ik vind dat vreemd, want we komen allemaal naakt op deze wereld. We leven in een rare tijdsgeest. Preutsheid neemt steeds meer de overhand. Maar misschien komt er over enkele jaren wel weer een ommekeer.”

Bio van Belinda Voorspoels Mercedes