.
Belle Perez
zaterdag 27 juli 2024

Belle Perez: “Het zal geen vetpot zijn later” 

Dat is het nadeel 

Iedereen heeft wel iemand op het oog met wie hij of zij wel eens een onenightstand zou willen beleven. Iemand die hij of zij ontzettend knap vindt en die voor één avond wel eens de plek van zijn of haar partner mag inruilen.

“Eerlijk gezegd heb ik nog nooit een onenightstand gehad. Fysieke aantrekking alleen is voor mij niet genoeg. Ik moet een emotionele klik voelen voordat je mij in bed kunt krijgen. Nu, ik heb zanger Robbie Williams altijd wel een aantrekkelijke man gevonden. En acteur Jason Statham. Ja, ik heb duidelijk een boon voor bad boys. Maar niets kan tippen aan het exemplaar dat ik thuis heb rondlopen. Wout is ook een stoere kerel, maar wel met een peperkoeken hart”, zegt Belle Perez in Tv Familie.

Sommige mensen zouden veel geld neertellen voor hun ultieme onenightstand, maar Belle niet. Zij vindt niet dat geld per se moet rollen en je moet niet elke dag leven alsof het je laatste is.

“Wout en ik zijn zelfstandigen, dus we beseffen dat ons pensioen later geen vetpot zal zijn. Daarnaast willen we ook een mooi spaarpotje opbouwen voor Ellía, zodat hij een goede start in het leven kan maken. We willen onze zoon wel duidelijk maken dat werken loont. Als hij een klusje doet zoals helpen met afwassen, krijgt hij een extra muntstuk voor zijn spaarpotje.'”

Bio van Belle Perez

Meer Over:

Belle Perez