.
News Image

Bieke Ilegems geeft het goede voorbeeld

Presentatrice van 'Vind je lief' is al kwarteeuw verliefd.


Deze week konden de mensen opnieuw kennismaken met het programma 'Vind je lief' op Een. In drie afleveringen werd getoond hoe het de mensen van het voorbije seizoen is vergaan.

Het tweede seizoen is te volgen vanaf komende maandag om 21.15u op Eén. Met de hulp van een aantal experts zal Bieke opnieuw trachten om de liefde een handje te helpen.

In het weekblad Primo zegt Bieke Ilegems dat er 1200 inschrijvingen waren en dat is toch 400 meer dan vorig jaar. Opvallend hierbij is dat er vijftien vrijgezellen zullen deelnemen aan het programma en daarvan zijn er amper vier vrouwen geselecteerd. Dit komt volgens de presentatrice doordat er zich meer dames hebben ingeschreven dan heren en dit de keuze wat vrouwen betreft vergroot.

Vorig seizoen werden de deelnemers goed gecast, want het leverde uiteindelijk vijf koppels op waarvan er twee nog samen zijn.



Bieke Ilegems zelf geeft als eerste het goede voorbeeld. Zelf is ze al 25 jaar samen met Erik Goossens, die ze leerde kennen op de set van 'Familie'.