.
Big Brother
zaterdag 11 maart 2023

Big Brother-bewoner genadeloos afgestraft door de kijker

Emotioneel afscheid bij Big Brother

Een maand geleden wat hij nog de held bij ‘Big Brother’ omdat hij zich niet liet beïnvloeden door anderen en Chayron en Danny nomineerde, de afgelopen dagen was hij de kop van jut bij diezelfde kijkers. Wat is er allemaal gebeurd waardoor de mening van de kijkers over Michelangelo zo veranderd is?

Hij kon het zaterdagavond niet halen van Bart en Jason die samen met hem genomineerd was. De polls op de sociale media waren unaniem: Michelangelo zou vertrekken en dat is ook wat er gebeurd is.

De Genkenaar had nochtans de steun van de burgemeester en de hele stad, maar blijkbaar is er ergens toch iets fout gelopen. Waarom hebben zij Michelangelo niet kunnen redden? Misschien wel omdat de Genkenaar enkele uitspreken heeft gedaan waar de kijkers zich aan stoorden, misschien ook wel omdat hij zijn kop liet hangen toen Danny terug in het huis werd gehaald.

Voor de tweede week op rij verdwijnt er dus een Belg uit het programma. Er blijven nu nog vier Belgen en drie Nederlanders over: Ali, Bart, Charlotte en Jolien bij de Belgen, bij de Nederlanders zijn het Danny, Jason en Lindsey die nog even blijven. We zien het nu al gebeuren: ook volgende week zou er wel eens een Belg kunnen vertrekken. Benieuwd wie de Power Of Nomination wint, de strijd zal zeker weer heftig zijn.

Download onze app voor Android of iOS