.
Glenn
donderdag 21 maart 2024

Big Brother: deze vier bewoners zijn genomineerd!

Wie vertrekt er zaterdag?

De strijd om een ticket in de finaleweek van 'Big Brother' draait op volle toeren. Zes bewoners hadden woensdagavond de kans om te nomineren en die nominaties werden donderdag bekendgemaakt.
Belgen Danny en Glenn zijn genomineerd, zij staan tegenover Ashley en Jimmy. Wie oh wie zal zaterdagavond het huis moeten verlaten?

Heel wat kijkers hopen dat Ashley weg moet, maar in de polls is het Danny die het onderspit moet delven en minst favoriet is. Bij de favorieten gaat de strijd tussen Jimmy en Glenn. Dé hamvraag is waarom er deze week nog eens vier genomineerden zijn. Misschien wel omdat er twee mensen het huis uit moeten? In dat geval zouden de bewoners ook Ashley niet meer terug zien komen en dat zullen weinigen erg worden. Ashley is al langer ongewenst in het huis en bij heel wat kijkers. Mochten de kijkers moeten stemmen op wie ze weg willen, dan wat Ashley al lang naar huis gestuurd.
Helaas weten we pas zaterdag of er al dan niet twee bewoners naar huis moeten, slim bekeken van Big Brother om dat pas in de liveshow bekend te maken, zo kan hij last-minute zijn plannen toch nog wijzigen.