.
News Image

Blanche vertegenwoordigt België op het Eurovisiesongfestival 2017

​Deze zangeres moet het volgend jaar doen!


Als laureaat van het 5e seizoen van “The Voice Belgique” zal de jonge Brusselse zangeres Ellie Delvaux, die zich nu Blanche laat noemen, onze kleuren verdedigen tijdens de 62e editie van het Eurovisiesongfestival volgend jaar in mei in Oekraïne.



Elk jaar kiezen de RTBF en de VRT alternerend de artiest die België zal vertegenwoordigen op Eurovisie. De RTBF is er bijzonder trots op te kunnen aankondigen dat Blanche Loïc Nottet zal opvolgen die in de finale van 2015 op de 4e plaats is geëindigd. Hij heeft net een nieuwe plaat uit, getiteld “Million Eyes”. De clip werd al meer dan één miljoen keer bekeken op YouTube!



In mei 2017 zal Blanche onze kleuren verdedigen in Kiev, Oekraïne. Als 16 jaar oud meisje, viel ze in het bijzonder op bij het publiek en bij haar coaches, de Cats on Trees, tijdens het 5e seizoen van “The Voice Belgique” met haar doordringende stem. Ze vertolkte er “Daydreamer” van Adele. Gepassioneerd door muziek (Alt-J, Aurora, RY X…) werkt ze momenteel samen met Pierre Dumoulin, bandleader van Roscoe, aan een EP die in de lente van 2017 zal uitkomen. Ze hebben elkaar echt gevonden. Ze schreven ook samen het nummer dat door [PIAS] werd geproducet en door Blanche zal worden gezongen tijdens het Eurovisiesongfestival 2017.


Bio van Blanche

Meer Over:

Blanche