.
Jidse Degraeve uit Blind Getrouwd 2024
dinsdag 13 augustus 2024

Blind Getrouwd 2024, dit is Jidse Degraeve

Muzikale ‘boy next door’

Jidse is 27 en cohouset in Mechelen met vrienden. Zijn platenspeler heeft er een eigen plekje, want muziek is zeer belangrijk voor hem. Zo gaat hij regelmatig naar concerten met vrienden of zelfs met zijn vader. “Een dag zonder muziek is een dag niet geleefd”, is Jidses motto. Elke vrijdagavond trekt hij naar zijn ouderlijk huis voor de traditionele frietjesavond met het hele gezin. Wanneer hij niet met familie afspreekt, is hij op schok met zijn vrienden. Om van al die uitjes te kunnen genieten, moet er ook gewerkt worden en dat doet Jidse als motion designer bij een bureau waar hij video’s monteert voor de reclame- en social media- wereld.

Jidses leven loopt op rolletjes. Hij heeft een toffe familie, grote vriendenkring en een goede job. Alleen een partner met wie hij een groot, warm nest kan stichten, ontbreekt nog in zijn verhaal. Om die persoon te vinden, kijkt hij richting Blind Getrouwd en vooral richting alle succesverhalen van de afgelopen seizoenen. Trouwen lijkt hem één van de mooiste dingen die je kan doen en wat hem betreft, volgt daarna een mooi huisje-tuintje-kindje-campervan-verhaal!

“Ik heb een pad voor ogen dat ik zou willen bewandelen: ik zou graag een huis kopen, een gezin stichten, samen oud worden met iemand. Dat klinkt heel stereotiep en standaard, maar dat is wel waar ik heel veel voldoening en geluk uit ga halen.”

Jorina Van Rompaey
Karlien Bongaerts
Britt Winnepenninckx
Larissa Vandevelde
Jonas Lefevere
Thomas Michielsen
Simen Schuddings