.
Karlien Bongaerts uit Blind Getrouwd 2024
dinsdag 13 augustus 2024

Blind Getrouwd 2024, dit is Karlien Bongaerts

Sprankelend Limburgs competitiebeestje

Karlien is een 31-jarige ergotherapeute in het buitengewoon onderwijs in Hasselt en in een groepspraktijk in Beringen. Thuiskomen doet ze bij haar kat Marcel, momenteel the man in the house. Al is dat niet de enige man in haar leven, want Karlien heeft een erg goede band met haar papa, in die mate dat ze zelfs elk jaar samen naar Pinkpop gaan, een traditie waarin haar toekomstige partner zijn eigen plekje zal moeten veroveren. Er schuilt een groot competitiebeest in de Limburgse ergotherapeute, dat eruit komt tijdens het sporten of op spelletjesavonden met haar grote vriendenkring. Haar zachte kant toont ze dan weer als ze op stap gaat met haar metekindje Lowie.

Karlien heeft altijd gezegd: “Als ik op mijn dertigste nog single ben, dan schrijf ik me voor Blind Getrouwd!”. En zo geschiedde. Ze zoekt een humoristische, sportieve man met een stoer kantje, met voldoende zelfvertrouwen en daarnaast een flinke portie empathie en zorgzaamheid.

“Momenteel heb ik 1 man in mijn leven, Marcel. Dat is mijn rosse tijger. Als Marcel niet mee mag bij het samenwonen, zal ik al héél snel een eerste ernstig gesprek moeten aangaan met mijn man!” (lacht)

Jorina Van Rompaey
Britt Winnepenninckx
Larissa Vandevelde
Jidse Degraeve
Jonas Lefevere
Thomas Michielsen
Simen Schuddings