.
News Image

Blind Getrouwd: Esther blijft mevrouw De Winter

Ook Esther en Tim blijven na vijf weken getrouwd.


Vijf weken na hun huwelijk was het ook oor Esther en Tim tijd om te beslissen of zij al dan niet getrouwd zouden blijven. De afgelopen weken was te zien dat Esther en Tim een mooi koppel vormden. Maar hoe was het gevoel?



Tim: “Mijn gevoel voor Esther is alleen maar blijven groeien. Dit is beter dan wat ik kon hopen. Alles klopt, ik voel me op mijn gemak bij haar. Ik kan zijn wie ik ben. En daarom zeg ik vandaag opnieuw ja. Dit keer niet tegen het experiment, wel tegen Esther, omdat ik de rest van mijn leven met haar wil doorbrengen.”




Esther: “Mijn eerste indruk van Tim was meteen heel positief. Ik kon meteen enkele zaken van mijn verlanglijstje afvinken. Ik had van in het begin vertrouwen in hem. Dat is niet eigen aan mij, dus dat is echt wel aan hem te danken. De voorbije weken hebben we zoveel mooie momenten gekend. Dit alles maakt dat ik na vijf weken getrouwd wil blijven en verder wil gaan als Mevrouw De Winter.”



​Of Esther en Tim na zo'n 5 maanden huwelijk bij deze beslissing blijven, zal volgende week blijken wanneer de laatste aflevering van Blind Getrouwd zal uitgezonden worden.