.
News Image

Blind Getrouwd: Jonah Hulselmans

Mogelijk kent hij één van de deelnemers van vorig jaar!


Wie Jonah Hulselmans tegen het lijf wil lopen, moet naar Arendonk. Doet die naam een belletje rinkelen? Victor uit het vorige seizoen was ook van Arendonk. Toeval of vond Jonah in Victor de inspiratie om ook mee te doen? Jonah is 30 jaar en IT consultant/bedrijfsleider.



Jonah is een IT consultant en app ontwikkelaar, maar is niet de ‘klassieke IT nerd’. Hij omschrijft zichzelf als vrolijk en goedlachs, is een echte doorzetter en kan af en toe koppig uit de hoek komen. Hij kocht een huis dat hij al een tijd aan het verbouwen is. Jonah is sportief en muzikaal (zo speelt hij prachtig piano), heeft een goed ontwikkeld gevoel voor stijl en bezit een liefde voor mooi design. Hij zoekt een vrouw van de wereld, goedlachs, vrolijk en naturel. Wat hij verwacht van een relatie? Lachen, lachen, lachen en nog eens lachen.



“Ik ben mobile developer en maak mobiele applicaties voor bedrijven en soms ook voor particulieren. Dit vooral voor de twee bekendste platformen, iOS en Android. Ik ben een energiek en sportief iemand die graag van het leven geniet. Iets dat ik binnenkort hopelijk kan delen met iemand. Ik ben nu 7 jaar vrijgezel en heb voor dit avontuur 2 echte relaties gehad. Ik ging er tot nu toe vanuit dat ik de liefde van mijn leven ooit ging vinden door ze letterlijk tegen het lijf te lopen. Zoals in de romantische komedies (lacht). De laatste 2 jaar heb ik wel Tinder geprobeerd, maar dat was het ook niet. Omdat het dan precies geforceerd is. Via Blind Getrouwd hoop ik iemand te leren kennen die sociaal is, van het leven geniet en die mij vooral aanvaardt zoals ik ben. Mijn ideale trouwfeest, naast een toffe madam? Eentje waarbij ik al mijn vrienden en familie rond me heb, waar lekker eten is, gevolgd door een dansfeest waar iedereen uit de bol gaat.”