.
News Image

Blind Getrouwd: Tatiana Rogier

Zij is één van de 8 vrijgezellen van dit jaar.


Tatiana Rogier is 29 jaar, non food verantwoordelijke in een supermarkt en komt uit Asper (Oost-Vlaanderen) en waagt haar kans bij Blind Getrouwd.



Tatiana omschrijft zichzelf als vrolijk, enthousiast en een echt familiemens. Ze is een spontane jongedame die geniet van het leven. Ze houdt van shoppen en uit eten gaan, gezellige dingen doen met mensen die ze graag ziet. Tatiana is een echte Buffalo (voetbalsupporter van KAA Gent). Ze zoekt een partner die weet wat hij wil, een enthousiaste doorzetter met veel gevoel voor humor. Een lieve stoere man. Respect en eerlijkheid zijn voor haar cruciaal in een relatie. “Tati” droomt van een huwelijk in een koets, met duiven en in een kanten jurk. Ze heeft een tatoeage waarop staat: ‘Je ne regrette rien’.



“Wat voor iemand ik ben? In elk geval een heel sociaal persoon, een échte levensgenieter. Ik reis zeer graag, ga graag uit eten en shoppen is eerlijk gezegd ook een deel van m’n leven (lacht). Ook voor een loopje ben ik zeker te vinden. Ik werk als non food verantwoordelijke bij Colruyt en sta in voor de planningen van mijn afdeling. Ik ben misschien wel wat koppig en heb soms een grote mond, maar ik heb ook een zeer klein hartje. Eigenlijk ben ik een gevoelig persoon. Ondertussen ben ik anderhalf jaar single. Tinder is m’n ding niet echt, ik leer iemand liever meteen in persoon kennen. De reden waarom ik tot nu toe de ware nog niet gevonden heb, is denk ik deels omdat ik redelijk kieskeurig ben. Ik ga altijd te hard af op de eerste indruk en denk over alles tien keer na. Zou m’n partner goed zijn voor mij? Zijn het leuke schoonouders? Dat soort vragen stel ik me. Ik hoop dat ik in het gemeentehuis een grote man zal zien staan, in een marineblauw kostuum met witte sportschoenen onder. Van iemand met donker haar en een mooie lach ben ik zeker fan (lacht). Verder hoop ik dat het een man is die weet wat hij wil in het leven en stevig in zijn schoenen staat. Gevoel voor humor zou niet spijtig zijn, want lachen doe ik super graag. Ik stap met zeer hoge verwachtingen in dit experiment en heb er een heel goed gevoel bij dat het de man van mijn leven zal zijn. Op ons avondfeest zou ik graag een barn wedding hebben: in een schuur met veel houten elementen en lange tafels.”


Bio van Tatiana Rogier

Meer Over:

Tatiana Rogier