.
Raphael uit Boer Zkt Vrouw 2023
zondag 2 april 2023

Boer Raphaël: “Ze kon toch zeggen wat haar probleem was”

Hij vindt het erg jammer

Trouwe kijkers van ‘Boer Zkt Vrouw’ hebben ongetwijfeld tijdens één van de afleveringen gezien hoe de boer het erg gezellig maakte in zijn caravan met kandidate Jasha.

Jasha was haar gsm vergeten in de bar en ging de sleutel vragen aan Raphaël omdat hij de enige is die een sleutel heeft.

“Ik kon erin komen dat ze haar gsm echt nodig had, want het is altijd fijn om het thuisfront even te bellen. Toen Jasha de sleutel kwam halen, zijn we aan de praat geraakt. We hadden daar allebei nood aan. Jasha had de jaloezie ook opgemerkt en we voelden beiden dat het een issue aan het worden was”, vertelt Raphaël in Tv Familie.

Voor iedereen die dacht dat er meer is gebeurd dan alleen maar praten, moet Raphaël teleurstellen, want dat is niet het geval.

Jolyn ging Jasha zoeken omdat ze zo lang wegbleef en heeft uiteindelijk 40 minuten toegekeken hoe de twee het erg gezellig hadden met elkaar. “Ik vind dat spijtig. In plaats van daar 40 minuten te staan, had ze mij toch gewoon kunnen zeggen dat er een probleem was. Klop dan toch op de deur en vertel waar je mee zit.”