.
Stef Goossens uit Boer Zkt Vrouw 2023
donderdag 30 maart 2023

Boer Stef: “Ik heb het me niet beklaagd”

Er volgde een kus op de mond

Boer Raphaël heeft ondertussen al bewezen dat ‘Boer Zkt Vrouw’ niet altijd een romantisch avontuur is, maar dat het ook behoorlijk uit de hand kan lopen.

Iets waar boer Stef dan weer weinig last van heeft. Van jaloezie was geen sprake op de boerderij en hij heeft zijn aandacht altijd goed weten te verdelen.

“Dat is redelijk goed gelukt. Ik wilde hen alle drie goed leren kennen en niemand voortrekken. Dat heb ik hen zeker laten merken. Daardoor voelde geen van hen zich uitgesloten of geviseerd. Iemand voortrekken zou spanningen kunnen veroorzaken en die wilde ik absoluut vermijden”, zegt hij in Tv Familie.

Stef ging met Annelore op 24 uurs-date en dat leek een goede keuze te zijn. Annelore bleef eerst wat op de vlakte en op die date leerde Stef haar beter kennen.

“Ik heb me dat niet beklaagd. Annelore is heel uitbundig en vlot. Er was snel een toffe dynamiek en ja er volgde een snelle kus op de mond. Maar meer is er niet gebeurd. Het was onschuldig en gevoelens kwamen er niet aan te pas. Daarom dat we hebben afgesproken om daar tegenover de andere twee over te zwijgen.”