.
Cathy Van Cauwenbergh uit Boer Zkt Vrouw 2023
woensdag 5 april 2023

Boerin Cathy: “Dat deed pijn, voor ons allebei”

Ze gingen uit elkaar na 6 jaar

Boerin Cathy gaat in ‘Boer Zkt Vrouw’ op zoek naar de man van haar leven. Ze hoopt die in het programma tegen het lijf te lopen en zou iemand te vinden waar ze haar leven mee kan delen.

Haar vorige relatie liep stuk nadat ze zes jaar samen waren geweest. De man in kwestie had moeite met de job van Cathy en het vele harde werken dat er bij kijken kwam.

“Dat afscheid deed pijn, voor ons allebei. De eerste maanden na de breuk leek het alsof ik mijn hart uit mijn borstkas kon rukken en ik het echt zag bloeden, zoveel pijn deed het. Als je zo lang samen bent, denk je dat het voor altijd is, hé”, klinkt het in Dag Allemaal.

Na een paar maanden besloot Cathy dat het genoeg was geweest en heeft ze de knop omgedraaid. Ze wou niet langer het slachtoffer zijn en besloot weer om positief vooruit te gaan.

“Het klinkt cliché, maar ik koos ervoor om opnieuw voor mijn eigen geluk te zorgen. Ik ben weer beginnen te dansen en op stap gaan, gewoon weer leven.” En op dat moment kwam ‘Boer Zkt Vrouw’ op mijn pad.”