.
Cathy Van Cauwenbergh uit Boer Zkt Vrouw 2023
dinsdag 28 maart 2023

Boerin Cathy: “Dat hoeft nu niet per se voor mij”

Maar het zou leuk zijn

Het is dankzij haar zus dat boerin Cathy nu mag deelnemen aan ‘Boer Zkt Vrouw’. Zonder haar was Cathy nooit in het programma beland en daar is ze haar zus nu heel erg dankbaar voor.

“Mijn zus is nogal een pittige madam. Zij heeft gewoon gezegd: ‘Bon, ik schrijf u in voor een tv-programma. ‘Blind Getrouwd’ of ‘Boer Zkt Vrouw’, ge moogt kiezen, maar één van de twee wordt het”, lacht Cathy in Dag Allemaal.

Cathy koos ‘Boer Zkt Vrouw’ en haar zus schreef haar meteen in. Zij vond dat het tijd was om weer wat positieve flow in het leven van Cathy te blazen. Het was tijd voor wat positieve sfeer na de donkere periode die de boerin heeft gekend.

“Er hoeft niet meteen een relatie uit het programma te komen, maar ik wil gewoon weer fijne mensen leren kennen die zich openstellen voor mij en ervoor gaan.”

Maar het is natuurlijk mooi meegenomen mocht er toch een relatie uit voort komen. Maar ze heeft ook wel wat lessen getrokken uit haar vorige relaties. “Je moet je focussen op wat goed gaat in het leven en daar je energie uit moet halen. Als het een keer tegenzit, moet je dat kunnen loslaten. Bovendien mag werk nooit op de eerste plaats komen.”